Over ons

"Verbinden door Verbeelden" brengt onze missie "Elk Team Subliem" in de praktijk.

VisueelTeamwork is meer dan een praktische methodiek om teams, individuen en teamresultaat te ontwikkelen en het verlangen van onze klant te realiseren

Ons uitgangspunt is dat iedere teamlid deel wil uitmaken van een team, de eigen talenten wil ontwikkelen en zelfstandig een betekenisvolle bijdrage aan het teamresultaat wil leveren.

Het teamresultaat en het individuele resultaat is het gevolg van de manier waarom mensen samenwerken. Teamwork bepaalt in onze ogen het collectieve en het individuele succes.

Onze visie is dat teams leren en groeien door focus op het Teamresultaat en het gelijktijdig en blijvend ontwikkelen van de “harde” én “zachte” kant van samenwerken. Resultaat is dat de teamleden zich met elkaar én met het teamresultaat kunnen en willen verbinden. Doel wordt Resultaat.

Wij werken met minimaal 2 ontwikkelaars.

  • Adviseur voor de structuurkant - bedrijfskundig, kent de branche, aandachtsgebieden teamresultaat, visualisatie, proces en organisatie en teamoverleg
  • Teamcoach voor de cultuurkant - ziet, hoort en voelt wat er speelt in het team en bij individuen, aandachtgebieden communicatie, teamdynamiek, teamontwikkeling, talent, persoonlijke ontwikkeling en teamoverleg.

Wij zeggen niet wat wáár is maar wat in de praktijk werkt. Het moet logisch, praktisch en integraal zijn op basis van gezond verstand, bewezen modellen en theorie. Wij gebruiken gewone taal die past bij de mensen en de branche, géén managementjargon.

Binnen VisueelTeamwork zijn Marjolein Scherrenberg-Hildebrand en Erik Faasen teamcoach en gecertificeerd TMA professional.